Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ετοιμαστείτε για την πρώτη σας έλξη σήμερα κιόλας!!

September 19, 2015 . .

Πολλoί αποφεύγουν τις έλξεις  και χρησιμοποιούν διάφορα  κόλπα βοήθειας και ποτέ δε τα βλέπουν να μεταφράζονται σε πραγματικές έλξεις. Πετύχετε το μεγάλο αποφασιστικό βήμα και αποφύγετε αυτό το χαζό πρόγραμμα με το προοδευτικό σήκωμα βαρών!
Ένα από τα πιο μεγαλύτερα ξεσπάσματα στη ζωή μου ήταν η πρώτη μου έλξη. Ήταν μόνο μία, αλλά μόλις το σαγόνι μου έφτασε πάνω από τη μπάρα ενθουσιάστηκα! Πριν από αυτό, είχα μόνο αφιερωθεί στις ασκήσεις yoga. Τότε μία μέρα αγόρασα ένα μονόζυγο πόρτας για έλξεις και άλλαξε τα πάντα. Νόμιζα ότι ήμουν ήδη σε φόρμα και έτσι εξεπλάγην όταν είδα ότι δε μπορούσα να κάνω ούτε μία επανάληψη. Εκείνη τη μέρα αποφάσισα ότι θα κατακτήσω την μπάρα.


 

Αρκετά αργότερα , εγγράφτηκα σε μία τάξη  cross-training όπου έκανα προπόνηση τη μέθοδο kipping και με έλξεις με ζώνεις ασφαλείας. Δυστυχώς , μετά από ένα χρόνο αυτού του είδους της προπόνησης, δεν μπορούσα ακόμη να καταφέρω ακόμα να κάνω μία έλξη. Σε αυτό το σημείο , θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει , αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελα, καθώς ήξερα ότι μπορούσα να καταφέρω τελικά να κάνω μία έλξη –και αυτό ήταν ο στόχος που έπρεπε να συνεχίζω να τον δουλεύω..

Αφού χτύπησα την πλάτη μου, στράφηκα στην προπόνηση με βάρη και σε γυμναστική με ασκήσεις ενδυνάμωσης σαν ένα τρόπο και να αποκατασταθεί το πρόβλημά μου αλλά και να συμπληρώσω τις προπονήσεις μου στη  yoga. Λίγους μήνες αργότερα, η πλάτη μου γιατρεύτηκε και τελικά κατάφερα μία ολόκληρη έλξη!
Ήταν ένα ταξίδι, αλλά εκ των υστέρων , μπορώ να πω ότι η απόσταση από το να μην μπορείς να κάνεις καθόλου έλξεις μέχρι να κάνεις μία σωστή επανάληψη , είναι πολύ πιο μεγάλη από την απόσταση που πρέπει να διανύσει κάποιος από τη μία επανάληψη στις περισσότερες. Στην πραγματικότητα, τώρα μπορώ να 10 έλξεις στη σειρά , και τώρα δουλεύω σε διαφορετικές παραλλαγές τους.
Τώρα, είμαι εδώ για να σας σώσω από όλον τον παραπάνω χρόνο και την προσπάθεια που πέρασα εγώ. Ετοιμαστείτε για την πρώτη σας έλξη σήμερα κιόλας!!