Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αφήστε το γυμναστήριο και τρέξτε έξω!

January 30, 2018 . .
    Οι περισσότερο ενθουσιώδεις με τη γυμναστική ισχυρίζονται ότι επιβάλλεται να ξοδεύουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του εισοδήματός τους σε μία μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο. Αν και οι περισσότερες παροχές των γυμναστηρίων περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και το περιβάλλον ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους της προσωπικής σας φυσικής κατάστασης , δεν είναι αδύνατο να βελτιώσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης χωρίς μία συνδρομή γυμναστηρίου.  Για μερικούς το επιπλέον κόστος που πληρώνουν είναι δυσβάσταχτο , ειδικά όταν πρωταγωνιστεί στο σωρό των λογαριασμό στον πάγκο της κουζίνας.Για άλλους μία συνδρομή στο γυμναστήριο είναι ένα σημαντικό είδος αποκλειστικότητας. Χρησιμοποιούν την αξία της σαν κίνητρο. Η αλήθεια  όσον αφορά το συγκριμένο θέμα είναι ότι μπορείς πραγματικά να χάσεις το λίπος της κοιλιάς χωρίς να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη σας..
 
     

Η εγκατάλειψη του γυμναστηρίου δεν είναι δικαιολογία για να μην ασκήστε

Η προπόνηση έξω σαν "outlier"  απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο πνευματικής δύναμης.. Ένα σεβαστό νούμερο των ατόμων που πάνε γυμναστήριο ίσως παραδεχτούν ότι δε θα ασκούνταν αν δεν υπήρχε  αυτό το κομμάτι του πλαστικού που κουδούνιζε στην αλυσίδα των κλειδιών τους..Δε σας προτείνουμε να σταματήσετε το γυμναστήριο αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να δεσμευτείτε να προπονήστε έξω από τον παράδεισο του γυμναστηρίου σας. Είναι επίσης πιθανό είστε κάποιος που υποφέρει από «γυμναστηριοφοβία» "γνωστή διαφορετικά ως το συναίσθημα της λιποθυμίας που νιώθει κάποιος όταν γυμνάζεται στο γυμναστήριο. Η τακτική προετοιμασία για έντονη άσκηση στο σπίτι μπορεί να είναι ένα θετικό πρόσθετο στοιχείο στον τρόπο ζωής σας αν απλά δεν νιώθετε άνετα στο γυμναστήριο.
Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε τους χώρους της γειτονιάς σας
Το κάψιμο λίπους στο σπίτι ουσιαστικά δεν έχει διαφορά από το να δουλεύετε μέσα στις ανέσεις ενός γυμναστηρίου. Χρειάζεται να ισορροπήσετε το πρόγραμμα της προπόνησής σας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να στοχεύετε σε  μία ποικιλία μυϊκών ομάδων και να εκτελείτε υψηλής έντασης καρδιαγγειακή δραστηριότητα.Το μεγάλο πλεονέκτημα όσων ζουν σε θερμά κλίματα είναι ότι μπορούν να γυμνάζονται και έξω από το σπίτι. Έχετε νιώσει ποτέ περιορισμένοι από την αίσθηση του χάμστερ που τρέχει στο διάδρομό του; Το τρέξιμο έξω από σπίτι θα σας  δώσει ένα αίσθημα καθαρού αέρα , σε αντίθεση με τι κλειστό τοπίο ενός γυμναστηρίου. Η γειτονιά σας είναι έτοιμη να την κατακτήσετε. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε σήμερα.