Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σοκολατένια μπισκότα Πρωτεΐνης!

December 11, 2015 . .
Μη γυρίσετε την πλάτη στην απόλαυση της σοκολάτας . Υπάρχει τρόπος για απόλαυση χωρίς  ενοχές!
Ξέρω, ξέρω, τα κουλούρια είναι μία ομάδα τροφίμων που περιλαμβάνει μαγιά, αλεύρι, ζύμη, ζύμωμα, και τη συστροφή δράση. Κάνοντας κουλούρια απαιτείται η  δεξιότητα, η τεχνογνωσία, και ο  χρόνος.
Δεν είναι κάτι που κάνετε από ιδιοτροπία, και κυρίως δεν είναι κάτι που κάνετε, χωρίς πείρα ή τεχνικές γνώσεις. Γι 'αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν κουλούρια, αντί να τα φτιάξουν-είναι πάρα πολύ λογικό να μην ασχοληθείτε με μια ακόμη ταλαιπωρία, έτσι δεν είναι;
Λάθος! Τα κουλούρια είναι εύκολο να γίνουν-καλά, με επικάλυψη σοκολάτας . Η επικάλυψη σοκολάτας στα κουλούρια είναι επίπεδη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα περιστρέψετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή ζύμη για κουλούρια και μία καλή φόρμα
Τώρα, η ιδέα της δημιουργίας κουλουριών, χρησιμοποιώντας φόρμα για το κουλουράκι μπορεί να ακούγεται παράλογο σε ορισμένους από εσάς. "Αυτό δεν είναι το κουλουράκι! Αυτό είναι ένα cookie!" θα πει κανείς. Αλλά διαφωνούμε με αυτή την άποψη.

Η φόρμα είναι όλα όσα χρειάζεται για να κάνει πραγματικά νόστιμο και πραγματικά καλό το κουλουράκι! Και μαντέψτε? Μπορείτε να κάνετε τα υγιή και γεμάτα πρωτεΐνες. Δεν είναι μαγεία, το υποσχόμαστε. Είναι πρωτεΐνη ... POW!


1.Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί την καθαρή πρωτεΐνη, το λάδι καρύδας, το αλεύρι καρύδας και το γάλα μέχρι να γίνει  ζύμη. Βεβαιωθείτε ότι το λάδι καρύδας σας έχει λιώσει πριν το κάνετε αυτό. (Εάν δεν είναι, απλά να ζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα).
2. Απλώστε τη ζύμη σε ένα αντικολλητικό ταψί  ή πάνω από κάποιο χαρτί ψησίματος.
3. Με τη φόρμα κόψτε τα κουλουράκια σας.
4. Ψήνετε τα κουλούρια στους  160 ° C  για περίπου 10 λεπτά, ή μέχρι να είναι  καλοψημένα, αλλά όχι πολύ  σκληρά. Το μόνο που χρειάζονται  είναι να έχουν μαγειρευτεί μέσα.
5. Λιώστε τη σοκολάτα σας σε ένα μπεν μαρί (ένα γυάλινο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που βράζει και βουτάτε τα κουλούρια εκεί. Διακοσμήστε με κομμάτια καραμέλας ή νιφάδες σοκολάτας. Προσθέστε  μερικά κομματάκια φράουλας.. είναι φοβερό, επειδή προσθέτουν τραγανή υφή στο κουλουράκι, που είναι νόστιμο.
6. Βάλτε τα κουλούρια στο ψυγείο για μερικές ώρες ή στην κατάψυξη για 30 λεπτά και BOOOOM! Έτοιμα!

Ingredients 


Vanilla whey protein powder: 1/2 cup


  Melted coconut oil: 1/8 cup

  Coconut flour: 4 tbsp

  Almond milk: 1/4 cup

  Dark chocolate: 5 squares
 
 
Nutrition Facts
 
Calories 68
Fat 5 g
Carbs 3 g (2 g fiber)
Protein 4 g