Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τα 6 οφέλη του διαδρόμου γυμναστικής

September 27, 2016 . .
Με τους γιατρούς να συνιστούν τουλάχιστον 150 λεπτά άσκησης κάθε εβδομάδα οι διάδρομοι γυμναστικής είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να παραμείνετε σε φόρμα. Άλλα η ευκολία δεν είναι το μοναδικό όφελος της χρήσης του συγκεκριμένου οργάνου.
Λιγότερη Καταπόνηση
Από τότε που τεχνολογία μπήκε στην ζωή μας ο διάδρομος γυμναστικής ήτανε η πρώτη επιλογή. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για της λακούβες ή τα διάφορα εμπόδια που συναντάτε όταν τρέχετε σε εξωτερικό χώρο. Παράλληλα η κατασκευή του τάπητα τρεξίματος είναι τέτοια ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κραδασμοί που μπορούν να σας προκαλέσουν πόνο ή ακόμα και τραυματισμούς στα γόνατα σας.
Καύση Λίπους
Ένα από τα πιο προφανή οφέλη ενός διαδρόμου γυμναστικής είναι η καύση θερμίδων. Με μισή ώρα τρεξίματος μέτριας έντασης μπορείτε να κάψετε πάνω από 200 θερμίδες το οποίο σε συνδυασμό με την κατάλληλη δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά που θέλετε σε χρόνο μηδέν.
Σύσφιξη
Γυμνάζετε όλους τους μυς των ποδιών ,τους κοιλιακούς ακόμα και τα χέρια σας εάν επιλέξετε να τρέξετε χωρίς να χρησιμοποιείτε τις χειρολαβές. Επιπλέον η λειτουργία κλίσης θα βοηθήσει σας βοηθήσει να εξομοιώσετε το τρέξιμο ή το περπάτημα σε ανηφόρα για μέγιστα αποτελέσματα.
Γυμνασμένο Σώμα - Υγιής Καρδιά
Η τακτική άσκηση επιδρά θετικά στην ανάπτυξη του καρδιαγγειακού συστήματος. 40-45 λεπτά, έστω και απλού περπατήματος βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα σας, ενώ ομαλοποιείται ο καρδιακός ρυθμός. Ακόμη, βοηθά στην αύξηση της καλής (HDL) και τη μείωση της κακής (LDL) χοληστερόλης στο αίμα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προστασία της καρδιάς σας.
Ελέγχετε Την Πρόοδο σας
Με την οθόνη ενδείξεων μπορείτε να ελέγχετε την πρόοδο σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο, τον ρυθμό και την απόσταση που διανύσατε καθώς θερμίδες που έχετε κάψει. Μια πληθώρα προγραμμάτων θα κάνει την εκγύμναση σας πιο διασκεδαστική.
Άνεση Χώρου και Χρόνου
Όλα τα οφέλη στην ασφάλεια και την άνεση που σας προσφέρει το σπίτι σας χωρίς να σας απασχολούν οι κλιματολογικές συνθήκες ή η ομαλότητα του δρόμου. Ακόμα με την πλειονότητα των διαδρόμων να έχουν την δυνατότητα αναδίπλωσης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον χώρο που καταλαμβάνει.