Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

MORSETO

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Σχέδιο ρακέτας: Ψηφιακή Αδιάβροχη Εκτύπωση Διάφορα Σχέδια Τύπος Ρακέτας:Με τρύπες,Χωρίς τρύπες Xρώμα λαβής: Γκρί,Μαύρο,Κίτρινο,Κόκκινο (Από Ανατομικό και Αντιολισθητικό υλικό που δε γλιστράει και δεν πληγώνει τα χέρια). Βάρος: 400gr. Τύπος λαβής: Ίσια,Λοξή Αποτελείται από 7 κομμάτια ξύλου κολλημένα έτσι ώστε να μην ξεκολλάνε από ήλιο, νερό και χτυπήματα.. Για να επιλέξετε το μοτίβο της ρακέτας σας παρακαλούμε να δώσετε περιγραφή στο πεδίο σχόλια κατά την ολοκλήρωση της παραγγελιας σας...
37,00€
Χρώμα ρακέτας: Λαχανί (Βαμμένη με αδιάβροχο βερνίκι που θα κάνει τη ρακέτα σας να κρατήσει χρόνια). Xρώμα λαβής: Μαύρο (Απο Ανατομικό και Αντιολισθητικό υλικό που δε γλιστράει και δεν πληγώνει τα χέρια) Βάρος: 420 γραμμάρια. Αποτελείται απο 7 κομμάτια ξύλου κολλημένα έτσι ωστε να μην ξεκολλάνε απο ήλιο, νερό και χτυπήματα.. ..
21,00€
MORSETO Θήκη Ρακέτας Θαλάσσης R308 Μη Διαθέσιμο
Για την απόλυτη προστασία της ρακέτας σας τις ώρες που δεν την χρειάζεστε η κατάλληλη επιλογή είναι οι αδιάβροχες ρακέτες της MORSETO .Σε ποικιλία χρώματων για να την συνδυάσετε μέσα από τα πολλά σχέδια των ρακετών της MORSETO και ξεχωρίστε και στην παραλία. Σχεδιασμένες έστι ώστε να είναι άνετες για κρέμασμα στον ώμο. ΧΡΩΜΑΤΑ   Μαύρη Κόκκινη Πορτοκαλί Λαχανί Φουξ Μπλε Παραλλαγή ..
7,90€
Χρώμα ρακέτας: Κόκκινο,Μαύρο,Λαχανί,Πορτοκαλί,,Μπλε,Ροζ (Βαμμένη με αδιάβροχο βερνίκι που θα κάνει τη ρακέτα σας να κρατήσει χρόνια). Xρώμα λαβής: Μαύρο,Γκρι,Κόκκινο,Κίτρινο (Από Ανατομικό και Αντιολισθητικό υλικό που δε γλιστράει και δεν πληγώνει τα χέρια). Δυνατότητα επιλογής βάρους από 300-500gr. *Ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Χωρίς Τρύπες για μικρότερη αντίσταση του αέρα και γρήγορη απομάκρυνση του νερού όταν βρέχεται. Τύπος λαβής:Ίσια,Λοξή. Αποτελείται από 7 κομμάτια ξύλου κολλημένα έτσι ώστε να μην ξεκολλάνε από ήλιο, νερό και χτυπήματα.. ..
29,00€
Χρώμα ρακέτας: Κόκκινο,Μαύρο,Λαχανί, Πορτοκαλί,,Μπλε,Ροζ Βαμμένη με αδιάβροχο βερνίκι που θα κάνει τη ρακέτα σας να κρατήσει χρόνια Xρώμα λαβής: Κίτρινο, Μαύρο,Γκρι,Κόκκινο (Από Ανατομικό και Αντιολισθητικό υλικό που δε γλιστράει και δεν πληγώνει τα χέρια). Δυνατότητα επιλογής βάρους από 300-500gr. *Ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Με Τρύπες για μικρότερη αντίσταση του αέρα και γρήγορη απομάκρυνση του νερού όταν βρέχεται. Τύπος λαβής: Ίσια,Λοξή Αποτελείται από 7 κομμάτια ξύλου κολλημένα έτσι ώστε να μην ξεκολλάνε από ήλιο, νερό και χτυπήματα.. ..
31,00€