Μενού
Καλάθι

Όροι Χρήσης - Εγγύησης

  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

   Για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων στην επιχείρηση με την επωνυμία: Power Force Fitness Ε.Ε,  Χονδρικό και Λιανικό εμπόριο ειδών Άθλησης & Διαφόρων άλλων ειδών με έδρα την Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 292, Καλλιθέα 176 75, Ν. Αττικής και με ΑΦΜ 800785439 ΔΟΥ Καλλιθέας με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 140858501000  Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Με κάθε παραγγελία σας μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικός αποδέχεστε ότι γνωρίζετε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις καθώς και ότι όλες οι συναλλαγές που θα διεξαχθούν με την Afit.gr θα υπόκεινται στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις και μόνον.
Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις, και η πολιτική η οποία περιλαμβάνεται σε αυτούς, θα εφαρμόζονται σε κάθε επικοινωνία, σχέση και συναλλαγή που διέπει εσάς και την afit.gr. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.
Η Afit.gr σας εγγυάται ασφαλείς συναλλαγές κατά την σύνδεση σας μέσω κρυπτογράφησης στα 128bit. Η κρυπτογράφηση που κρύβεται πίσω από το πιστοποιητικό SSL, επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο. Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών, στοιχεία σύνδεσης login, (username & password). Οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται, ώστε να μη μπορεί μία τρίτη πηγή να τις υποκλέψει ή να τις διαβάσει. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο και διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα υποκλοπής, αλλοίωσης ή πλαστογράφησής τους.
Με κάθε παραγγελία σας μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικός συμφωνείται ρητά ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου http://afit.gr/ ότι γνωρίζετε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις καθώς και ότι όλες οι συναλλαγές που θα διεξαχθούν με την afit.gr θα υπόκεινται στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις και μόνον.
Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις, και η πολιτική η οποία περιλαμβάνεται σε αυτούς, θα εφαρμόζονται σε κάθε επικοινωνία, σχέση και συναλλαγή που διέπει εσάς και την afit.gr. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ
 
  Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των προϊόντων μας με (COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ) και καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Η παράδοση γίνεται επι πεζοδρομίου στην αρχική συσκευασία των προϊόντων.
Επίσης μπορούμε Δωρεάν να αποστείλουμε την παραγγελία σας σε Πρακτορείο των Αθηνών της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε το κόστος της μεταφοράς στην έδρα σας και Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.
    Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση.
 
 - Εάν επιθυμείτε  Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το κατάστημα μας που βρίσκετε επί της οδού  Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 292, Καλλιθέα 176 75, Ν. Αττικής.

*  Πριν από κάθε παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  Επιστροφές αγαθών  βάση νόμου 4177/2013 (ΦΕΚ 173 Α’/8-8-2013) μέρος β άρθρο (9)

   Σε κάθε αγορά μέσω internet  ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία  χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο  καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με email ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές εάν δεν πληρούνται τα παραπάνω.
Η afit.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών-χρήσης-εγγύησης που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

   Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του afit.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.

  • ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

   To service παρέχεται δωρεάν (εντός εγγύησης) στο χώρο της αντιπροσωπείας. Για εργασίες εντός εγγύησης : ανταλλακτικά & εργασία χωρίς επιβάρυνση πάντα στο χώρο της αντιπροσωπείας. Για εργασίες στο χώρο του πελάτη και εντός και εκτός εγγύησης (Η επίσκεψη χρεώνεται βάσει τιμοκαταλόγου αντιπροσωπείας) Για εργασίες εκτός εγγύησης: χρέωση ανταλλακτικών, εργασίας και επίσκεψης κατόπιν συνεννόησης.

    Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, τα έξοδα μεταφοράς της συσκευής προς το χώρο service-επισκευής από το χώρο του πελάτη και το αντίστροφο, επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

   Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα μας έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια.
Η afit.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της.
Ωστόσο, αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.

Κατά την πώληση, η afit.gr βάση του παρόντος  ενημερώνει τον καταναλωτή βάση του νόμου του νόμου 4177/2013 Άρθρο 5  (ΦΕΚ 173 Α’/8-8-2013) για την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ο εύλογα αναμενόμενος χρόνος κατά τον οποίο το προϊόν θα μπορεί να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον προορισμό του και  ορίζετε από (1 ) χρόνο έως και (5) χρόνια μετά την αγορά, έστω και έπειτα από επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών, ωσότου η φθορά από την τακτική χρήση καταστήσει το προϊόν άχρηστο ή την περαιτέρω χρήση του οικονομικά ασύμφορη. Προϊόντα που διαθέτουν εφαρμογές τρίτων πχ. kinomap, fitshow και άλλες δεν μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη - εγγύηση ορθής λειτουργίας καθώς είναι λογισμικά τρίτων και δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτά.

Όλα  τα  όργανα γυμναστικής είναι για οικιακή χρήση εκτός από αυτά που αναγράφουν ότι είναι για επαγγελματική ή ημι-επαγγελματική χρήση. Οικιακή χρήση σημαίνει ότι το προϊόν δεν θα πρέπει να ξεπερνά  την εβδομάδα τις 4 - 6 ώρες χρήσης. Η ημι-επαγγελματική χρήση σημαίνει ότι το προϊόν δεν θα πρέπει να ξεπερνά της 10 ώρες χρήσης εβδομαδιαίος,  εξαιρούνται προϊόντα που ο κατασκευαστής δίνει περισσότερο χρόνο λειτουργίας την εβδομάδα . 

Οι ενδείξεις όλων των οργάνων γυμναστικής είναι κατά προσέγγιση και δεν απεικονίζουν τα δεδομένα με ακρίβεια. 

Επίσης  η Power Force  δεν παρέχει καμία εγγύηση  για προϊόντα άλλων προμηθευτών και όχι δική της εισαγωγής και δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα της. Η σχετική ευθύνη-εγγύηση βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

  • ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

   Απαγορεύεται η αποστολή, αναδημοσίευση με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι εμπιστευτικό, ή για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην afit.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου. Οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα αποδέχονται ότι τα προϊόντα που αγοράζουν  μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.Afit.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική οικιακή  χρήση.

  • ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

   Η afit.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, σε μερικές περιπτώσεις οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας είναι  πιθανό να περιέχουν ανακρίβειες ή να είναι ελλιπείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Σε περίπτωση ακύρωσης συναλλαγής με κάρτα σε δόσεις η επιστροφή γίνετε αναλόγως το πιστωτικό ίδρυμα υπάρχει περίπτωση και μήνα μήνα.